Anders Nielsen

Investment Director

Anders er Investment Director og ansvarlig for formidling af vores investeringsprojekter. Han er uddannet fra Handelshøjskolerne i København og Århus med tillægsuddannelser fra universiteterne i Granada, London og København. Han har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor som fondsmægler i både London og København.

Annette Nylander

Annette Nylander

Managing Director, Functions

Annette Nylander er Managing Director, Functions med ansvar for Better Energys specialiserede afdelinger også kaldet service lines. Annette har ansvaret for, at Better Energy har de absolut nødvendige og altafgørende talenter, processer og strukturer på plads og samtidig sikrer en korrekt prioritering. Hun har en Executive MBA i innovation og forretningsudvikling fra DTU Executive School of Business og en HD i regnskab og økonomistyring fra CBS. Hun har en stor og bred erfaring inden for vedvarende energi, idet hun har arbejdet hos European Energy A/S i mere end 10 år, hvor hun først har siddet som koncern-CFO og sidenhen som Executive Vice President.

Christoffer Larsen

Transaction Manager

Christoffer varetager transactions management i Better Energy. Han har en Cand.merc.fin (Finance and Investments) fra Copenhagen Business School og flere års erfaring med analyse af investeringer i solenergi.

Emil Overby Stephensen

Emil Overby Stephensen

Analyst

Emil arbejder med investerings- og markedsanalyse. Han er i gang med kandidaten Cand.merc.fir (Finansiering og Regnskab) på Copenhagen Business School. Hertil har han flere års erfaring med ejendomsadministration.

Helle Sørensen

Project Manager

Helle varetager Project Management hos Better Energy. Hun er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og har flere års erfaring med administration af investeringsprojekter. Herudover har hun erfaring fra stillinger hos B&O og Dansk Supermarked.

Ho Kei

Ho Kei Au

Legal Director, advokat

Ho Kei er Legal Director, advokat hos Better Energy. Han er cand.jur. og dansk advokat med mere end 10 års erfaring i advokatbranchen, hvor han har bistået kunder med bl.a. nationale og internationale transaktioner, joint venture aftaler og strukturering af koncerner. I Better Energy vil Ho Kei sammen med ledelsen varetage koncernens eksterne og interne juridiske opgaver, som fx forhandling og udarbejdelse af samarbejdsaftaler og investeringsaftaler.

Janni Koue

Office Manager

Janni varetager administrative opgaver og kontorhold. Hun er uddannet serviceøkonom fra Copenhagen Business Academy og har erfaring med koordinering og planlægning af administrative opgaver. Janni kommer fra en lignende stilling i advokatbranchen.

jesper sidenius

Jesper Sidenius

Marketing Director

25308550

Jesper er ingeniør suppleret med en HD i Afsætning. Han har mere end 20 års international erfaring med salg og markedsføring i nye start-up-virksomheder såvel som i et børsnoteret C20-selskab.

Karl Damsgaard Mortensen

Karl Damsgaard Mortensen

Analyst

Karl arbejder med investerings- og markedsanalyse. Han er ved at færdiggøre en bachelor i HA pro. (Erhvervsøkonomi og Projektledelse) på Copenhagen Business School. Han har tidligere arbejdet inden for vedvarende energi.

Mark Augustenborg Ødum

New Market Director

Mark er New Market Director. Han har en HD i Regnskab og Økonomistyring fra Syddansk Universitet og en HD i Organisation og Ledelse fra Københavns Handelshøjskole. Han har mere end 15 års erfaring med projektledelse, forretningsudvikling og internationale transaktioner.

Michael Vater

Michael Vater

Business Development Director

31 31 94 22

Michael er Business Development Director med ansvar for udvikling og projektfinansiering. Som en livslang entreprenør har Michael stor teknisk erfaring og kommerciel ekspertise. Han har arbejdet med forretningsudvikling i mere end 20 år og bibringer værdifulde erfaringer fra vækstmarkeder.

Michelle Laramie Lund

Michelle Laramie Lund

Communications Director

Michelle er uddannet i sprog ved University of Virginia og har senere specialiseret sig i virksomheders sociale ansvar og globalisering. Hun har over 20 års erfaring med virksomhedskommunikation i Europa, herunder globale organisationer som ECCO og Aérospatiale i Frankrig. Michelle skal bl.a. stå for udvikling og implementering af organisationens kommunikations- og CSR-strategi.

Mie Schmidt Hansen

Fund Manager

Mie varetager Fund Management hos Better Energy. Hun er uddannet finansøkonom fra Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med administration af investeringsselskaber.

Mikael Graversgaard

Mikael Graversgaard

Technical Manager

Mikael fører tilsyn med solparkerne i form af monitorering samt O&M. Han har en teknisk baggrund samt bred erfaring med storindustriel asset management. Mikael sikrer optimal systemydelse samt løbende forbedring af solanlæggenes installationer.

Mikkel Dau Jacobsen

Mikkel Dau Jacobsen

Technology Director

30 69 93 90

Mikkel er Technology Director med ansvar for Procurement og Teknik. Han er uddannet Ingeniør fra DTU og har suppleret med en Executive MBA fra AVT Business school. Mikkel har mange års brancheerfaring og mere end 17 års erfaring med projektledelse og indkøb i milliardklassen.

Peter Søe-Jensen

Asset Manager

Peter varetager Asset Management hos Better Energy. Han har en cand.merc.fir (Finance and Accounting) fra Copenhagen Business School. Han har flere års erfaring som investeringsanalytiker med speciale i vedvarende energi. Tidligere har han været controller hos Rockwool International.

Rasmus Kjær

Managing Director, Markets

Rasmus er Managing Director, Markets. Han er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet. Rasmus har flere års erfaring med forretningsudvikling, cross border investments og asset management.

Rikke Nielsen

Project Coordinator

Rikke arbejder med administration af vores projekter. Hun er uddannet cand.ling.merc og har flere års erfaring med administration af investeringsprojekter.

Steffan Harndahl

Steffan Harndahl

Finance Director

25 94 46 46

Steffan er Finance Director hos Better Energy. Han har en CMA i revision og mere end 20 års erfaring som revisor hos bl.a. Deloitte, hvor han bl.a. har været ansvarlig for udarbejdelse af regnskaber og budgetter samt person- og selskabsbeskatning.

Teresa Kjær Bundgaard

Teresa Kjær Bundgaard

Project Assistant

Teresa varetager diverse administrative opgaver og kontorhold. Hun har en STX fra Ribe Katedralskole og starter i 2017 studie på Københavns Universitet.