Mark Augustenborg Ødum

Managing Partner

Mark er medstifter og Managing Partner. Han har en HD i Regnskab og Økonomistyring fra Syddansk Universitet og en HD i Organisation og Ledelse fra Københavns Handelshøjskole. Han har mere end 15 års erfaring med projektledelse, forretningsudvikling og internationale transaktioner.

Rasmus Kjær

Managing Partner

Rasmus er medstifter og Managing Partner. Han er uddannet cand.jur fra Københavns Universitet. Rasmus har flere års erfaring med forretningsudvikling, cross border investments og asset management.

Mikkel Dau Jacobsen

Mikkel Dau Jacobsen

Managing Partner

30 69 93 90

Mikkel er Managing Partner med ansvar for Procurement og Teknik. Han er uddannet Ingeniør fra DTU og har suppleret med en Executive MBA fra AVT Business school. Mikkel har mange års brancheerfaring og mere end 17 års erfaring med projektledelse og indkøb i milliardklassen.

Michael Vater

Michael Vater

Managing Partner

31 31 94 22

Michael er Managing Partner med ansvar for udvikling og projektfinansiering. Som en livslang entreprenør har Michael stor teknisk erfaring og kommerciel ekspertise. Han har arbejdet med forretningsudvikling i mere end 20 år og bibringer værdifulde erfaringer fra vækstmarkeder.

Anders Nielsen

Investment Director

Anders er Investment Director og ansvarlig for formidling af vores investeringsprojekter. Han er uddannet fra Handelshøjskolerne i København og Århus med tillægsuddannelser fra universiteterne i Granada, London og København. Han har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor som fondsmægler i både London og København.

Steffan Harndahl

Steffan Harndahl

Chief Financial Officer

25 94 46 46

Steffan er Chief Financial Officer hos Better Energy. Han har en CMA i revision og mere end 20 års erfaring som revisor hos bl.a. Deloitte, hvor han bl.a. har været ansvarlig for udarbejdelse af regnskaber og budgetter samt person- og selskabsbeskatning.

jesper sidenius

Jesper Sidenius

Marketing Director

25308550

Jesper er ingeniør suppleret med en HD i Afsætning. Han har mere end 20 års international erfaring med salg og markedsføring i nye start-up-virksomheder såvel som i et børsnoteret C20-selskab.

Peter Søe-Jensen

Asset Manager

Peter varetager Asset Management hos Better Energy. Han har en cand.merc.fir (Finance and Accounting) fra Copenhagen Business School. Han har flere års erfaring som investeringsanalytiker med speciale i vedvarende energi. Tidligere har han været controller hos Rockwool International.

Christoffer Larsen

Transaction Manager

Christoffer varetager transactions management i Better Energy. Han har en Cand.merc.fin (Finance and Investments) fra Copenhagen Business School og flere års erfaring med analyse af investeringer i solenergi.

Helle Sørensen

Project Manager

Helle varetager Project Management hos Better Energy. Hun er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og har flere års erfaring med administration af investeringsprojekter. Herudover har hun erfaring fra stillinger hos B&O og Dansk Supermarked.

Mie Schmidt Hansen

Fund Manager

Mie varetager Fund Management hos Better Energy. Hun er uddannet finansøkonom fra Copenhagen Business Academy og har flere års erfaring med administration af investeringsselskaber.

Rikke Nielsen

Project Coordinator

Rikke arbejder med administration af vores projekter. Hun er uddannet cand.ling.merc og har flere års erfaring med administration af investeringsprojekter.

Teresa Kjær Bundgaard

Teresa Kjær Bundgaard

Project assistant

Teresa varetager diverse administrative opgaver og kontorhold. Hun har en STX fra Ribe Katedralskole og starter i 2017 studie på Københavns Universitet.

Karl Damsgaard Mortensen

Karl Damsgaard Mortensen

Analyst

Karl arbejder med investerings- og markedsanalyse. Han er ved at færdiggøre en bachelor i HA pro. (Erhvervsøkonomi og Projektledelse) på Copenhagen Business School. Han har tidligere arbejdet inden for vedvarende energi.

Emil Overby Stephensen

Emil Overby Stephensen

Analyst

Emil arbejder med investerings- og markedsanalyse. Han er i gang med kandidaten Cand.merc.fir (Finansiering og Regnskab) på Copenhagen Business School. Hertil har han flere års erfaring med ejendomsadministration.

Kristine Agergaard Andersen

Piccoline

Kristine varetager diverse administrative opgaver og kontorhold. Hun går på HTX, linjen Kommunikation/IT og Engelsk, på H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg. Hun har inden da været på et 1-årigt studieophold i USA.