Firmaprofil

Better Energy er et internationalt energiselskab, hvis hovedaktivitet er at udvikle, bygge og drive store solcelleparker til det offentlige elnet.

Siden etableringen i 2012 har Better Energy været en af de hurtigst voksende virksomheder inden for solenergi i Europa.

Visionen er at føre vores verden tættere på en fremtid med bæredygtig energi. Det helt klare fokus er at drive prisen på solenergi ned og gøre den konkurrencedygtig som energikilde uden støtteordninger.
.

Hele værdikæden

Gennem årene har Better Energy erhvervet betydelig knowhow i alle faser af værdikæden inden for udvikling, byggeri og drift af solcelleparker.

Denne ekspertise spænder fra at identificere og udvikle egnede arealer, udviklingen af stadig mere optimerede tekniske designs, indkøb af komponenter til anlæggene, styringen af selve byggeriet kombineret med tilrettelæggelsen af en optimal finansieringsstruktur og den løbende drift samt optimering af energiproduktionen.
.

.
Horslunde solcellepark

Better Energy har kontinuerligt arbejdet på integrering af værdikæden med henblik på at reducere kostpriser på solcelleparkerne. I dag har Better Energy kontrol over hele værdikæden og kan på den måde bedre optimere arbejdsprocesser og leveringstider, ligesom der er opnået en række stordriftsfordele.

Den vertikale integration har også betydet, at Better Energy opnår mere af den værditilvækst, som forekommer igennem værdikæden. Dermed styrkes ikke bare konkurrenceevnen, men også Better Energys evne til at drive prisen på solenergi ned.

Få seneste nyheder