Karriere

Vi ser en lys og bedre fremtid, og vi skaber et team af mennesker med forskellig baggrund, som sammen kan være med til at skabe den.

At være en del af Better Energy er ensbetydende med at udfordre det eksisterende og forme fremtiden. Vi ønsker at forbedre miljøet og menneskers livsvilkår med energi, som er ren, pålidelig, sikker og bæredygtig. Vores virksomhed er i rivende udvikling, og du inviteres til at blive en del af vores team.

Vi viser vejen

Vores succes afhænger af mennesker, som kan skabe innovation og forandring samt bidrage med talent, alt imens de som holdspillere indgår i et team. Vi fremelsker kreativitet, fleksibilitet og ejerskab. Alle har en rolle at spille i bestræbelserne på at levere de bedste løsninger, og vi forpligter os alle til at levere de allerbedste resultater.

Skabt af talent

Vores team består af nogle af branchens dygtigste specialister, hvis erfaringsmæssige baggrund spænder vidt fra jura, finansiering, virksomhedsdrift, kommunikation til ingeniør- og teknologifag. Vi er meget opmærksomme på det faktum, at det, som virker i dag, ikke nødvendigvis virker i morgen. I en kompleks og omskiftelig branche må vi konstant være på forkant og villig til at lære nyt, tilpasse sig og vokse. Vores evne til læring og forandring snarere end opnåede resultater er den afgørende markør og nøglen til fremtidig succes.

Vær dig selv

Vi tilskynder autenticitet. Vi ønsker at vække alt det til live, der gør dig unik. Du får plads til at udvikle dig på arbejdet og udfolde hele din personlighed. Ved at give os, alt det du indeholder, hjælper du os med at blive en bedre virksomhed.

Bliv en del af holdet

Vi er altid på udkig efter enestående talenter. Mennesker, som deler vores entreprenørånd, gåpåmod og determination.
Hvis du er interesseret i ansættelse hos Better Energy, bedes du sende ansøgning og CV til HR@betterenergy.dk

Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger, vil de fremgå her:

Studentermedhjælper til interne IT-driftsopgaver
Graduateland             Download PDF

Proaktiv juridisk studentermedhjælper
Graduateland             Download PDF

Få seneste nyheder